LUJUUSLASKIJA

Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi. Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Meriukselle monipuolisiin teollisuuden laitosinvestointiprojektien suunnittelutehtäviin

LUJUUSLASKIJAA

Toimit osana asiantuntijajoukkoa tuottamassa kustannustehokkaita ja kestäviä suunnitteluratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelet tottuneesti eurokoodien alaisten kantavien teräsrakenteiden, nosturien ja nostoapuvälineiden teknisen laskennan parissa sekä omaat kokemusta putkistojen jännitys- ja siirtymälaskelmista.

Insinööriksi tai diplomi-insinööriksi valmistumisen jälkeen olet toiminut joitain vuosia teollisuuden tuotantoinfrastruktuuriin liittyvissä teknisen laskennan tehtävissä. Rakennesuunnittelukokemus teräs- ja teräsbetonirakenteiden sekä kokoonpuristuvien kaasujen ja nesteiden virtaus- sekä painehäviölaskennan parissa on eduksi. Tulet toimeen englannin kielellä.

Pääset hyödyntämään uusia teknologioita ja ongelmanratkaisutaitoasi hakiessasi uudenlaisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Toimenkuvassa pääset osallistumaan perinteisen teknisen suunnittelun toimintatavan muutokseen. Toivomme, että olet positiivinen ja aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista kanssamme asiakkaidemme haasteita.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 19.8.2018 saakka, mutta paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä aiemmin. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.