RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ, Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Siuntio
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Kehittyvä ja kasvava Siuntio etsii osaavaan joukkoonsa RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ. 

Tehtäväkuvaus

Rakennuttajapäällikkö toimii teknisen osaston palvelukeskuksen esimiehenä ja vastaa tehtäväalueensa teknisen lautakunnan päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä ylläpitää ja kehittää kunnan tarjoamia teknisiä palveluja. Palvelukeskus vastaa kunnan ruokahuollosta ja siivouksesta, kiinteistöistä ja rakennuksista, julkisista alueista sekä vesihuoltolaitoksesta.  Rakennuttajapäällikkö toimii tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena

Edellytettävä koulutus ja kokemus

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason tutkintoa (esim. maanrakennuspuolen koulutus).  Lisäksi toivomme kunnallishallinnon tuntemusta, kokemusta investointi- ja rakennuttamishankkeista, teknisen toimialan esimiestehtävistä sekä kehittämishankkeiden läpiviennistä. 

Ruotsin kielen taito, kokemus palveluiden laadunvalvonnasta sekä kokemus palveluiden ulkoistamisesta katsotaan eduksi. Tehtävien hoidon kannalta on tärkeää, että valittu henkilö ymmärtää ja hahmottaa toiminnan ja talouden syy-seuraussuhteet sekä omaa hyvät yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 3.4.2018 mennessä sivujen www.experis.fi kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.