Osaajia tekniseen tukipalveluun, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
8

 

Telia on Liigan uusi koti ja nyt lätkäkauden startattua haluamme joukkoomme lisää asiakaskokemuksen ammattilaisia!

Mikäli haluat kehittää asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi sekä sytyt siitä, että saat asiakkaat ilahtumaan, sinussa on potentiaalia tulla aidoksi mämppäriläiseksi.

Olit sitten Tapparan tai Kärppien fani, vedä hokkarit jalkaan ja hae vahvistukseksi ketjuumme takaamaan koko kauden jatkuva kiekkomenestys!

Liiga on siirtynyt yksinoikeudella Telialle ja lätkäfanien yhteydenottojen määrät ovat kasvussa. Etsimme nyt ManpowerGroupin asiakaspalvelukeskukseen Jyväskylään osaajia tekniseen tukipalveluun työskentelemään Telia Häiriöilmoitus ja Telia Helppi -palveluissa.

Tehtävässä autat Telian kuluttaja-asiakkaita teknisissä kysymyksissä monikanavaisesti puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Asiakaskohtaamiset ovat monipuolisia, aiheena voi olla esimerkiksi:

  • Tuotteiden ja palveluiden vikatilanteet sekä niiden analysointi ja ratkaiseminen
  • Kanavapakettien asennus ja käyttöönotto sekä vikatilanteet
  • Liigan käyttöönottoon liittyvät asiat
  • Verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen ja tietokoneiden ja modeemien asetusten korjaukset
  • Sähköpostiongelmien ratkaiseminen ja sähköpostiohjelmien asetusten korjaaminen
  • Haittaohjelmien poistaminen asiakkaiden päätelaitteilta

Haluamme palvella asiakkaitamme maailmanluokan palveluasenteella ja tarjota heille ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen. Kokemukseen kuuluu myös maalien tekeminen eli lisämyynti ja parhaiden kokonaisratkaisujen löytäminen asiakkaalle tarkkaa pelisilmää käyttäen.

Jyväskylän joukkueemme kaipaa vahvistuksia niin maalintekijöiden, puolustajien kuin senttereidenkin pelikavereiksi. Ensisijaisesti haemme nyt avainpelaajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on iltapainotteisia työvuoroja sekä mukavia viikonloppuvuoroja. Jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä, niin sekin onnistuu, sillä meillä on tarjolla tunteja 18-37,5 viikossa. Pelipaikka sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle!

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulta löytyy ominaisuuksia tulla aidoksi mämppäriläiseksi! Me mämppäriläiset olemme tunnettuja ketteryydestä, iloisuudesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Näemme nopeasti lisämyyntitilaisuudet asiakaskohtaamisissa ja tartumme niihin reippaalla palveluasenteella.

Sinulla on jo valmiiksi vahva tekninen pohjatietämys, jonka olet saavuttanut harrastusten, työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Osaat toimia loogisesti ja ratkaisukeskeisesti asiakastilanteissa, unohtamatta kuitenkaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillisyyttä. Luistelet sujuvasti ja tavoitteellisesti kirjallisen sekä puhelintyön välillä – käytännössä pystyt vaihtamaan puhelinasiakaspalvelusta chat-palveluun käymättä vaihtopenkillä.

Pystyt omaksumaan nopeasti tietotekniset järjestelmät ja ratkaisemaan hyvällä asiakaspalveluasenteella asiakkaan ongelmatilanteet. Jos osaat neuvoa naapuriasi tietoteknisissä asioissa ja säilyttää samalla naapurisovun, olet todennäköisesti meille sopiva tyyppi!

Mitä tarjoamme sinulle

Ensimmäiseksi tarjoamme tietenkin innostavan työporukan, jonka yhteishenki on ensiluokkainen – Selviämme yhdessä alivoimista ja puolustuspään aloituksista! Lisäksi touhuamme porukalla aktiivisen Syke-työnhyvinvointitiimimme innoittamana, joka pitää huolen porukkamme henkisestä ja fyysisestä jaksamisesta myös työn ulkopuolella.

Toiseksi, meillä kaikilla on joustavat työajat, joihin voi itse vaikuttaa ennalta. Meillä voit työskennellä myös osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti.

Kolmanneksi, meillä noudatetaan ICT-alan työehtosopimusta, joten taskuusi kilahtaa paitsi kilpailukykyinen tuntipalkka myös lisäansioita myyntituloksista!

Lisätietoa

Työt alkavat sopimuksen mukaan palkallisella kahden tai kolmen viikon koulutusjaksolla. Työaikamme ovat palveluaikojen mukaisesti pääsääntöisesti arkisin klo 7:45-20:15 –välillä, jonka lisäksi on välillä päivystysvuoro klo 22 asti, ja lauantaisin ja sunnuntaisin 8:45 -16:45 –välillä, jolloin päivystysvuoro on klo 20 asti.

Haemme työntekijöitä pääasiassa määräaikaisiin työsuhteisiin – vakituiset työsuhteet ovat jatkossa mahdollisia. Määräaikaiset työsopimukset tehdään aluksi vuoden loppuun asti.

Etsimme nyt erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin kollegoja, tunteja tulee olemaan 18-37,5h/vko omien toiveiden ja tilausmäärien mukaan. Palkallisen koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin. Jokaiselle tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, ja työtehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpimenemisen.

Mikäli jokin tehtävän sisällöstä tai pelistrategiasta jäi mietityttämään, palvelupäällikkömme Mirka Lempinen vastaa mielellään kysymyksiin! Mirkan tavoitat numerosta 040 664 7924, hän on kalenteristaan varannut aikoja 19.9. 14-14:30, 27.9. 10:30-11 ja 3.10. 12-12:30. Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 

Haethan nopeasti mukaan joukkueeseen, sillä uusi aloituskentällinen kasataan mahdollisimman pian ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Käy jättämässä hakemuksesi ja rekisteröimässä profiilisi osoitteessa www.manpower.fi heti tai viimeistään 14.10.2018!

Tutustu esimerkiksi Jyväskylän työyhteisöömme Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/

https://www.instagram.com/mgsccjkl/_