TUOTEPÄÄLLIKKÖ, Espoo

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme kansainväliselle alansa edelläkävijänä tunnetulle asiakasyrityksellemme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen talotekniikan automaatiojärjestelmiin erikoistunutta
 
TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ 
 
vastaamaan rakennusautomaatiotuoteperheestä. Tuotepäällikkönä työnkuvasi koostuu järjestelmän tuotevastuussa toimimisesta sekä kokonaiskuvasta ja kilpailukyvykkyydestä huolehtimisesta yhteistyössä järjestelmäasiantuntijoiden ja myynnin sekä muiden sidosryhmien ja asiakkaiden asiantuntijatukena.
 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista automaatiojärjestelmistä sekä soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri). 
 
Lisäksi hakemaltamme henkilöltä toivomme
 
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ulospäinsuuntautuneisuutta
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä uteliaisuutta parhaiden ratkaisujen löytämiseen
- itsenäistä ja varmaa lähestymistapaa työhön myös kiireessä ja paineen alaisena
- matkustusvalmiutta ja joustavuutta projektien tarpeiden mukaisesti 
- erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa
 
Ennen kaikkea haemme kuitenkin aitoa alan ammattiylpeyttä sekä intoa ja uteliaisuutta tuoteperheestä vastaamisen haasteisiin.
 
Tarjoamme sinulle kansainvälisen organisaation tuen, joka on vahvasti mukana kehityksessäsi työsuhteen alusta alkaen sekä erinomaiset työsuhde-edut. Tehtävässä pääset toimimaan osana asiantuntijatiimiä alan parhaiden tuotteiden parissa monipuolisessa roolissa, joka tarjoaa haasteita ja kehitysmahdollisuuksia jatkossakin.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com). Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää pikaisesti ”Hae”-nappulaa klikkaamalla kuitenkin viimeistään 26.8.2018. Etenemme haastatteluissa jo hakuajan puitteissa.