SALES TRAINEE, Helsinki

Haluaisitko olla rakentamassa kansainvälistä, kasvavaa businesta? Löytyykö sinusta start-up henkisyyttä, joka yhdistyy tahtoon tehdä tulosta? Nautitko asiakastyöskentelystä ja oletko valmis tekemään tinkimätöntä työtä kaupallisen menestymisen eteen? Data-Info Oy tarjoaa henkilöstöllesi mahdollisuuden tehdä töitä tuottavasti sekä kasvattaa henkilöstösi valinnan vapautta. Palvelumme mahdollistavat työnteon mobilisoinnin, lisäävät henkilöstösi tehokkuutta sekä tuovat toimintaasi kilpailuetua. Saumattomasti rakennettu mallimme takaa, että tärkeät tietosi ovat turvassa ja käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset. Vapaus valita, tehokas toimintamalli sekä ketterät palvelumme mahdollistavat ympäristön, jossa henkilöstösi voi keskittyä asiakkaisiinne sekä menestyksenne rakentamiseen. Data-Info Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt myyntijoukkueeseemme reipasta ja energistä 

Sales Traineeta

Olet voitontahtoinen ja ymmärrät kuinka laadukkaasti pystyt tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuksia. Sinulla on myös palava halu kehittyä urallasi ja toivot mahdollisuutta päästä näyttämään kyntesi. Trainee jakso on palkallinen ja kesto 3-6kk. Trainee osuuden jälkeen on mahdollista rekrytoitua haasteellisempiin tehtäviin. Työ solmitaan aluksi Manpowerin ja tulevan työntekijän välillä. 

Seuraava mahdollisuutesi?
Päätehtävänäsi on Traineena toimia myynnintukena sekä ajan kanssa ottaa vastuuta omista prosesseista. Tehtävänäsi on myös osaksi uusien asiakkaiden hankinta, uusmyynti sekä sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteistyön kehittäminen. Kykenet toimimaan itsenäisesti myyntiprosessin erilaisissa vaiheissa perehdysosion jälkeen. Tunnistat asiakkaan tarpeet, osaat muodostaa asiakasratkaisun. Tarjoamme sinulle paikkaa dynaamisessa tiimissä, jonka asiakastoiminta on ammattimaista ja osaaminen korkealla tasolla.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?
Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tehdä tulosta sekä kehittyä urapolulla. Meillä saat kansainvälisen ja innostavan työympäristön sekä huippukollegat. Data-Info Oy:ssä saat pienen yrityksen ketteryyden ja ison konsernin edut samassa paketissa. Tarjoamme sinulle myös tukea ja mentorointia Trainee jakson aikana, jotta onnistut kehittämään itseäsi tulevaa uraasi varten. 

Odotamme sinulta
- Kyvykkyyttä suunnitelmallisuuteen tavoitteiden saavuttamiseksi
- Halua kehittää osaamistaan jatkuvasti
- Hyviä verkostoitumis- ja sosiaalisiataitoja
- Myynnin- ja/tai kaupallista tutkintoa
- Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Eduksi katsomme mahdollisen kokemuksen aiemmista myynnintehtävisä. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan välittömästi, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.