KUORMA-AUTON KULJETTAJA, Raisio

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Raisio, Turku, Naantali, Kaarina, Lieto, Piikkiö, Paimio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme KUORMA-AUTON KULJETTAJAA erilaisiin rakennustyömaiden välisiin tavaran kuljetustöihin Varsinais-Suomen alueella. Ajokortistasi olisi löydyttävä vähintäänkin kirjainyhdistelmä C tai CE läpäistäksesi itsesi tiukasta seulasta haastateltavaksi. Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvinkin erilaisia työtehtäviä ja AKT:n TES:sin mukaisen korvauksen työssä käytetystä ajasta. Töitä riittää aamun klo 07 lähtien aina ilta kuuteen asti työtilanteesta riippuen varsinkin kesäaikaan, mutta vastaavasti työmäärä tasapainottuu talveen siirtyessä. Töitä riittää ammattitaitoiselle ja töitä karsastamattomalle kuskille!

Tämä on sinun mahdollisuutesi päästä ajamaan suurempia kuorma-autoja jopa peräkärryn kanssa!

Paikka on vakituinen.

Otathan pikaisesti yhteyttä ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen puhelimitse 045 357 8885 klo 15-16 arkisin tai sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi. Suosittelen myös vierailemaan sivuillamme rekisteröimässä CV:n, jolloin parannat omia mahdollisuuksiasi löytää itsellesi uuden työpaikan.