VUOSIHUOLTOASENTAJA, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kokkola, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

VUOSIHUOLTOASENTAJA

Käytteletkö tottuneesti työkaluja ja innostut ongelman ratkomisesta omin käsin? Työssä tarvitset ruista ranteeseen ja omatoimista asennetta. Osaamisesi asennustyössä voi olla apupoika-Anteron tasoa, jolloin työkaveriksi saat kokeneemman asentajan. Pidempi kokemustausta tarkoittaa, että sinulle luotetaan haastavampia hommia. Koulutusta tai työkokemusta olet kerännyt vaikka ajoneuvoasentaja, metallihommissa, raksalla tai olet muuten vaan kätevä tyyppi! Vaatimuksena on ainoastaan voimassaoleva työturvallisuuskortti, lisäksi tulet toimeen suomen kielellä.

Määräaikainen työ sijoittuu loka-marraskuulle, lähetä kuitenkin hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä saat kysymällä: ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576