SERVICE SPECIALIST

Enegia Group on energiahallinnan markkinajohtaja Suomessa. Enegian palvelut energiamarkkinoilla ja energiatehokkuuden parantamisessa ovat alan monipuolisimmat. Palvelemme riippumattomana asiantuntijana energian ostajia ja käyttäjiä – teollisuusyrityksiä, suurten kiinteistöjen omistajia ja käyttäjiä sekä taloyhtiöitä. Energian tuottajat ovat yhteistyökumppaneitamme. Konsernin palveluliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli 16,8 Meur. Konsernissamme työskentelee n. 120 henkilöä. Toimipaikkojamme Suomessa ovat Jyväskylä ja Helsinki. Lisätietoja yrityksestämme www.enegia.com.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

Service Specialistia

asiakaspalveluun ja palveluiden ylläpitoon. Tulet toimimaan osana EnerKey Services tiimiämme. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää vuoden 2018 loppuun saakka. Työ tehdään tiimin tukemana, mutta se edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelyä sekä aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Toimenkuvaasi kuuluvat EnerKey Services tiimin palvelutuotantoon liittyvät tehtävät, mm.:

-   EnerKey-palveluiden sisällön ja toiminnan laadunvarmistus

-   asiakaspalvelu (sähköpostitse ja puhelimella)

-   energiankäyttöön liittyvät raportit ja palvelut

-   asiakkaiden sähköisten energialaskujen asiatarkastus

-   sähkölaskutukseen ja mittarointiin liittyvät selvitystyöt

-   sähkön alamittausten jako ja laskutus

Koulutukseltasi olet tradenomi, merkonomi tai sinulla on muu tehtävään soveltuva tausta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta toimistotöistä sekä erinomainen osaaminen MS Office -sovelluksista, erityisesti Excelistä ja Outlookista. Aikaisempi kokemus energia-alalta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi

-  asiakaspalveluhenkisyyttä sekä innostunutta ja aikaansaavaa otetta työhön.

-  hyviä vuorovaikutustaitoja ja selkeäsanaista viestintää, niin puhelimessa kuin sähköpostin välityksellä

-  tarkkaa ja huolellista työnjälkeä sekä oma-aloitteista ja ripeää työotetta  

-  rohkeutta ja uskallusta tarttua haasteisiin.

Oletko etsimämme?

Hae paikkaa rekisteröidyllä hakemuksellasi ja CV:lläsi 18.3.2018 mennessä. Tiedusteluihin tehtävästä vastaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.