VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄ, Rauma

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Rauma
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Kaupan ala - Retail, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Rauman alueen toimipisteeseemme
 
VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ
 
määräaikaiseen 6kk työsuhteeseen alkaen mahdollisimman nopeasti. Tehtävän jatko on hyvin todennäköinen, lisätietoja saa allekirjoittaneelta. 
 
Vuokraamotyöntekijän roolissa vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta. Roolisi on hyvin asiakaspalveluhenkinen ja myynnillinen.
 
Työtehtäviisi kuuluu lisäksi 
- yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa 
- päivittäisten rutiinien hoitaminen omassa toimipisteessäsi sekä oman osaamisesi kautta muut työtehtävät 
 
Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan, sekä omaan työhösi, että koko Cramon toimintaan. 
   
OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ? 
 
Jos sinulla on innostunut ja myynnillinen ote työskennellä ja omaat kokemusta kalustonhallinnan sekä kunnossapidon rutiineista, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, tavoitteellisuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja, joustavuutta sekä kaupallisen alan koulutusta. Asiakaspalvelutyö vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielentaitoa. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä rakennusalalta ja englannin kielentaito katsotaan eduksi. 
 
Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tätä tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa "HAE"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen numerosta 045 357 8885 ja sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi.
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.