JUNIOR RECRUITMENT CONSULTANT, Jyväskylä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1


Haemme nyt Sinua, energinen ja motivoitunut

Junior Recruitment Consultant 

vakituiseen työsuhteeseen BSC-toiminteeseemme Jyväskylän Lutakkoon.

Tehtäviisi kuuluu varmistaa, että löydämme rekrytointi- ja vuokratoimeksiantoihin asiakkaillemme parhaiten sopivat kandidaatit sekä aktiivisten että passiivisten hakijoiden joukosta. Tutkit erilaisia tietokantoja ja suoritat ensimmäisten vaiheiden arvioinnit sekä puhelinhaastattelut toimien rekrytointikonsultin työparina toimeksiantojen toteuttamisessa. Lisäksi osallistut hakukanavien kehittämiseen, verkostoidut luontevasti eri alojen ihmisten kanssa ja levität osaltasi positiivista työnantajamielikuvaa.  Tulet toimimaan Manpower brändin toimeksiantojen parissa.

Mitä etsimme?

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt käsittelemään useita, nopeita toimeksiantoja samaan aikaan ja pidät langat taidokkaasti käsissäsi. Olet jo kerännyt kokemusta HR alalta esimerkiksi HR assistentin tai -koordinaattorin roolissa. Reipas asenteesi näkyy niin puhelimessa kuin kirjallisesti toteutettavassa viestinnässäsi. Olet kiinnostunut sosiaalisen median hyödyntämisestä ja käytät sitä luontevasti työssäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa sekä suullista että kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
 

Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtävän, joustavan tavan tehdä työtä nykyaikaisin työvälinein sekä mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi rekrytoinnin ammattilaisten tukemana. Tärkeänä bonuksena saat lisäksi mukavat kollegat sekä viihtyisän ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä cv:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 21.8.2017 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Piia Ruottinen, piia.ruottinen@manpowergroup.fi, 16.8.2017 ja 18.8.2017 klo 14-15:30 puh. 050-5011918.