TEKNINEN OSTAJA, Siilinjärvi

ManpowerGroup™ on maailman johtava henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Luomme innovatiivisia ratkaisuja yhdistämällä inhimillisen potentiaalin ja yritysten tavoitteet. Tarjoomamme koostuu seuraavista brändeistä ja erikoistuneista palveluista: ManpowerGroup™ Solutions, Manpower®, Experis™ ja Right Management®. Paikallisen osaamisen ja globaalien ratkaisujen avulla autamme asiakkaitamme menestymään 80 maassa ympäri maailmaa. ManpowerGroup on valittu 2016 World’s Most Ethical Company® -listalle, maailman eettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen kuutena peräkkäisenä vuotena.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Siilinjärvi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Siilinjärvelle

TEKNISTÄ OSTAJAA

Tuotannon ja kunnossapidon teknisten laitteiden hankintaan. Tehtäviisi kuuluu varaosa- ja investointihankintoihin osallistumisen lisäksi tilaus-toimitusketjun hallinta ja hankinnan kehittämistehtävät omalla osa-alueellasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  - Teknistä koulutusta (ins./DI)
  - Vahvaa kokemusta vastaavista hankintatehtävistä kansainvälisessä ympäristössä
  - Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  - Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  - Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta

Eduksi katsotaan

  - Kunnossapidon osaaminen
  - Teollisuus- ja projektiympäristön tuntemus
  - SAP- järjestelmän tunteminen

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme palvelukseen ja tehtävä on määräaikainen (2 vuotta).

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 12.3.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi