TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ (kesätyö), Naantali

ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö ja Suomen voiteluaineliiketoiminnan markkinajohtaja. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Naantali
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työhösi kuuluvat erilaiset tehtävät tuotannossa, kuten tuotantolinjan täyttö- tai purkutehtävät. Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen työtehtävät voivat laajentua. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista tai soveltuvista tehtävistä. 

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:
- oma-aloitteisuutta, reippautta ja ahkeruutta
- tarkkuutta, huolellisuutta ja turvallisuusohjeiden noudattamista
- englannin kielen perustaitoja
- hyödyksi on kädentaitojen / pienten korjaustaitojen omaaminen sekä kiinnostus mekaniikkaan
- tietotekniikan perustaitoja

Katsomme eduksi:
- trukinajotaidon ja kokemusta vastapainotrukin ajamisesta
- kokemuksen tuotantotyöstä tai prosessiteollisuudesta

Työ alkaa toukokuun lopulla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan ensin noin 3 kuukaudeksi, mutta jatko on mahdollinen.  Tuotanto toimii ma-pe kahdessa vuorossa. Vuorotyön ja työpaikan sijainnin takia oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.03. rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Naantali.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040 647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.