RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI, Pori

Porin YH-Asunnot Oy on alueen suurin vuokra-asuntojen omistaja ja merkittävä vuokravälittäjä. Toimistopalveluumme sisältyvät mm. hallinto, isännöinti, vuokrauspalvelu, vuokravalvonta, kirjanpito, asiakaspalvelu, asumisneuvonta ja rakennuttaminen. Porin YH-Asunnot Oy kuuluu osana Porin kaupunkikonserniin. Katso lisää: www.porinyhasunnot.fi

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Pori
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Poriin

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ jatkamaan tehtävästä eläköityvän työntekijän työtä.

Soveltuva koulutustaustasi on rakennusinsinööri tai -mestari. Toivomme sinun hankkineen jo useamman vuoden työkokemuksen alalta. Olisi hyvä jos sinulta löytyisi kokemusta rakennuttamisesta, työnjohdon ja/tai vastaavan työnjohtajan työkokemus luetaan eduksi. 

Työtehtäviisi kuuluu projektien kokonaisvaltainen johtaminen hankesuunnittelusta ja kilpailutuksista käyttöönottotarkastuksiin saakka. Osallistut työmaakokouksiin, valvot muutosten läpivientiä ja pidät yhteyttä eri toimijoihin ja alihankkijoihin projektin edetessä. Valvot projektiesi pysymistä myös budjetissa ja aikatauluissa tehden jatkuvaa kustannusseurantaa. Ohjaat suunnittelua päämääränäsi asiakkaan toiveita ja tarpeita parhaiten vastaava lopputulos. Työskentelet itseohjautuvasti ja saat tarvitsemasi tuen asiantuntevalta tiimiltä. 

Hallitset yleisimmät tietotekniset toimistosovellukset ja ilmaiset itseäsi sujuvasti ja luontevasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomeksi. Seuraat alaa, kehität osaamistasi ja verkostoidut eri toimijoiden kanssa. Työyhteisön jäsenenä olet osallistuva ja luot osaltasi positiivista työilmapiiriä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen erinomaisilla työsuhde-eduilla, kilpailukykyisen palkkauksen sekä tiimimme tuen. Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Rekisteröi itsesi hakijaksi ja hae tehtävää 30.9. mennessä osoitteessa www.manpower.fi.  Liitä mukaan CV:si palkkatoivomuksineen. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Päivi Tammilehto puh. 050 530 3377.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.