HR-ASSISTENTTI, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt kansainväliselle asiakkaallemme HR-assistenttia 3 kuukauden määräaikaisuuteen Helsinkiin.

Asiakkaallamme on tarve lyhytaikaiselle avulle HR-asioissa nykyisen koordinaattorin lähtiessä kohti uusia haasteita. Tarve olisi n. 3kk. Aloitus olisi mielellään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään helmikuun alussa.

Tehtävänäsi on hoitaa palkkamateriaalin koordinointia, työaikajärjestelmän tarkistukset, työpaikkahakemusten esikäsittely, työhaastatteluiden koordinointia sekä yksinkertaisia hallinnollisia HR-tehtäviä kuten sopimusdokumenttien päivitystä, arkistointia yms. 

Aikaisempi kokemus HR-tehtävistä katsotaan eduksi. Työntekijänä olet tarkka, järjestelmällinen ja hallitset isojakin kokonaisuuksia. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kieli.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuille ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.