CUSTOMER SERVICE SPECIALIST, Helsinki

Pohjoismaisena FinTech-yrityksenä ‚Äčolemme erikoistuneet digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat digitaaliset maksut mahdollistavalla kansainvälisellä verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjaismaat ja laajennumme eurooppaan tarjoten laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
6

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme Netsille useampaa CUSTOMER SERVICE SPECIALISTIA noin 1,5 vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa jatko on hyvin suoritetun työjakson jälkeen mahdollinen. Valittava henkilö työllistyy Manpowerin kautta vuokratyösuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian keväällä 2019. Tehtävät täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat erinomaisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottaminen kauppiaillemme Suomen tai markkinoille tehtävästä riippuen. Asiakaspalvelukanavina käytät puhelinta, chättiä sekä sähköpostia. Lisäksi toimit asiakastukena maksuliikennejärjestelmiin liittyen. Työt ajoittuvat ma-pe, klo 8-21 välillä (7,5 h/päivä, 37,5 h/viikko). Myöhemmässä vaiheessa on mahdollisuus viikonlopputöihin, mutta näistä sovitaan tilanteen mukaan erikseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon
- soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta, puhelinasiakaspalvelusta tai teknisestä tuesta
- erinomaista ruotsin kielen osaamista (mielellään äidinkielenä) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista
- hyvää paineensietokykyä
- tekninen orientoituneisuus on suuri etu tehtävässä menestymiseen

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen, sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki. Nets työnantajana mahdollistaa myös urapolkujen kehittymisen ja työntekijän loistavat kasvumahdollisuudet. Työsuhteen aloitus vaatii kunnossa olevan luottotietomerkintöjen tarkastuksen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Pyydämme sinua kertomaan meille, että minkä vuoksi juuri sinut tulisi valita tähän tehtävään. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa ja olemme hetimmiten yhteydessä hakijoihin. Manpower toimii työsuhteessa työnantajana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.