VARASTOMIES, Eura

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY on kaapeliteollisuuden raaka-ainetoimittaja. Olemme lähes 20 vuoden ajan olleet skandinaavisen kaapeliteollisuuden kumppani huolehtien siitä, että asiakkaillamme on tarvittavat raaka-aineet tuotannon häiriöttömään toimintaan. SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY toimii yhteistyössä alan johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa pyrkien tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman kaapelinvalmistuksessa tarvittavia raaka-aineita. Omalla palvelukonseptillamme takaamme, että ensiluokkaiset raaka-aineet ovat kaapelinvalmistuslinjoilla juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Lue lisää yrityksestämme: www.scsoy.fi

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eura
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme kesäksi

VARASTOMIESTÄ

varastotehtäviin Euraan

Tehtävä pitää sisällään tavaroiden pakkausta, lastausta ja purkua sekä järjestelytehtäviä varastollamme. Työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun. 

Kesätyöntekijältä odotamme perehdytyksen jälkeen oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tarkkuutta ja huolellisuutta, trukinajotaitoa sekä halua tehdä fyysistä ja vaihtelevaa työtä. Tarjoamme sinulle vakavaraisen perheyrityksen työyhteisöksesi, monipuoliset työtehtävät sekä hyvät puitteet työn tekemiseen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh. 040 185 6438.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.