CNC-KONEISTAJIA (2), Jyväskylä

Pematic Oy on Suomen suurimpia hydraulisylinterien valmistajia, ja se on valmistanut sylintereitä jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Yhtiön kustannustehokkaasti ja laadulla valmistetut sylinterit ovat laajalti käytössä, sekä kotimaassa että ulkomailla. Sylinterit ovat räätälöityjä ja valmistetaan aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Oma suunnittelupalvelu yhdessä joustavan toimituskyvyn kanssa takaavat hyvän yhteistyön. Liikevaihto on 6 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 60. Yritys sijaitsee Muuramessa. Katso lisätietoa yrityksestä www.pematic.fi

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme nyt asiakkaallemme

CNC KONEISTAJIA (2)  

Työtehtävänä on CNC-koneistajan työt yrityksen tuotantotiloissa Muuramessa. Työ tehdään tietokoneohjatuilla CNC-sorveilla, joten työhön sisältyy ohjelmointia ja käyttöä. Ennen työstöä työstöjärjestys suunnittellaan ja valitaan työvälineet ja työstöarvot. Työstön jälkeen kappaleet viimeistellään. Koneistaja tarkistaa mittalaitteiden avulla, että lopputulos täyttää asetetut laatuvaatimukset.

Odotamme sinulta

- metallialan koulutusta sekä vähintään vuoden koneistajan kokemusta   
- kuvien luku- ja mittaustaitoa
- Fanuc ohjelmointi- ja korjaustaitoja  
- vuorotyövalmiuksia (3-vuorotyö)
- tarkkuutta, ahkeruutta ja joustoa työaikojen suhteen

Työtä tehdään nyt kahdessa vuorossa, mutta todennäköisesti syksyllä siirrytään keskeytyvään kolmivuorotyöhön. Alkuun työsuhde on määräaikainen 6 kk, mutta työt voivat jatkua senkin jälkeen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Viimeinen hakuaika on 27.8.2018.  

Jätä hakemus www.manpower.fi sivujen kautta ja lataa CV hakemuksesi liitteeksi. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.