TUOTANNON ESIMIES, Kuopio

JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin. JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka myy, valmistaa ja kehittää visuaalisesti sekä toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Koko konsernimme työllistää yhteensä noin 440 henkilöä Suomessa. Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt JELD-WEN Suomi Oy:lle Kuopioon

TUOTANNON ESIMIESTÄ

Tehtävässä vastaat vakio-ovituotannon toiminnasta, tehokkuudesta, toimintavarmuudesta ja laadusta sekä niiden kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Vastuullasi on henkilöstöresurssit ja työturvallisuusasiat sekä oman tuotanto-osuuden materiaalitilaukset.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-  tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. insinööri ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä

-  hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja

-  hyvää paineensietokykyä ja kykyä tehdä päätöksiä ja viedä niitä käytäntöön

-  itsenäistä ja motivoitunutta työotetta

-  sujuvia tietoteknisiä taitoja

-  englannin kielen taitoa

Tehtävässä on eduksi

-  kokemus materiaalihankinnoista

-  LEAN-tuntemus ja työkalut

-  esimieskokemus

-  hyvät Excel-taidot sekä MS Office -ohjelmien osaaminen

Tarjoamme

-  vakituisen työsuhteen

-  ammattitaitoisen työyhteisön tuen

-  haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä

Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme: https://www.jeld-wen.fi/jeld-wenista/arvot/

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 (vko 11 lomalla) Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.