Isännöitsijä

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme henkilöä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus hallinnollisesta tai teknisestä isännöinnistä.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1


Kruunun Isännöinti – tulevaisuuden isännöintiäKruunun Isännöinti Oy on ensiluokkaisten isännöintipalvelujen tarjoamiseen erikoistunut kasvu-uralla oleva yhtiö. Isännöintipalvelujen lisäksi olemme kodin ja asumisen hyvinvoinnin asiantuntija tarjoten asumista ja käytännön arkea helpottavia ratkaisuja.


Toimistomme henkilökunta koostuu hallinnollisen ja teknisen isännöinnin, juridiikan, taloushallinnon ja turvallisuusalan asiantuntijoista. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti Isännöintiliiton auktorisointijärjestelmän mukaisilla koulutuskokonaisuuksilla.


Toimintamme tärkein tavoite on asiakkaamme paras mahdollinen palveleminen. Palveluhenkisyyden lisäksi toimintamme kulmakivenä on ystävällisyys, rehellisyys ja avoimuus.


Olemme Suomen Isännöintiliitto Ry:n jäsenyritys. Olemme sitoutuneet noudattamaan Hyvää Isännöintitapaa ja Isännöinnin eettisiä ohjeita.


Haemme nyt kasvavaan joukkoomme henkilöä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus hallinnollisesta tai teknisestä isännöinnistä.


Edellytämme hakijalta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että erityisesti intohimoa olla yhtenä tärkeänä tiimin jäsenenä luomassa uudenlaista isännöinnin toimintamallia.


Olet positiivinen, proaktiivinen ja työtä pelkäämätön henkilö. Olet luonut vankan kokemuspohjan hallinnollisesta isännöinnistä ja lukuisista erilaisista korjaushankkeista ja -projekteista. Olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja jopa luomaan niitä itse. Sinulta löytyy halua ja kykyä opastaa ja kouluttaa kollegoitasi ja pystyt toimimaan myös esimiesasemassa.


Arvostamme innovatiivista, yrittäjähenkistä toimintatapaa sekä paloa tehdä työ korkealaatuisesti. Olet lisäksi tarkka ja täsmällinen sekä omaat erinomaisen kirjallisen ja suullisen ilmaisutaidon. Nykyaikaiset tekniset työkalut ja sosiaalinen media ovat sinulle tuttuja etkä pelkää uuteen teknologiaan tutustumista. Kokemus Fivaldin käytöstä katsotaan eduksi.


Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana luomassa ja kehittämässä tulevaisuuden isännöintiä. Tarjoamme osaamisesi kokoisen roolin, jota olet valmis kehittämään ja kasvattamaan. Saat käyttöösi modernit työkalut, miellyttävän työympäristön Helsingin keskustassa, mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkan, työsuhde-edut ja kannustimet.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2.2018.


Hakemuksen voit toimittaa sähköpostitse osoitteeseen sami@kruununisannointi.fi


Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisina.


Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa puhelimitse hallituksen puheenjohtaja Sami Tuominen, puh. 050 3311 901.


Lisätietoja Kruunun Isännöinnistä ja toimintatavoistamme löydät kotisivuiltamme www.kruununisannointi.fi