VIENTIASSISTENTTI, Espoo

TylöHelo Oy on osa TylöHelo Group:ia. Konserni työllistää lähes 400 henkilöä ja kuuluu maailman johtaviin sauna- ja höyrykylpyalan yrityksiin. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Konsernilla on tuotantolaitoksia Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa sekä myyntikonttorit Englannissa ja Norjassa. TylöHelo Oy toimii kotimaan lisäksi n. 80 vientimaassa. Tuotevalikoimaamme sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, takat, kiuas- ja moduulipiiput, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, infrapunahuoneet sekä erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt asiakkaallemme TylöHelo Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja kielitoista vientiassistenttia myynnin asiakaspalvelutiimiin Espoon Säterissä sijaitsevaan toimipisteeseen. Tehtävä on vakituinen, aluksi noin 6 kuukautta Manpowerin kautta, ja rekrytoituminen suoraan asiakasyritykseen on mahdollista.

Tehtäviisi kuuluu

- monipuoliset myynnin tuen ja asiakaspalvelun tehtävät sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla
- tilausten käsittely toiminnanohjausjärjestelmässä
- tilausprosessin hallinnointi aina tarjouspyynnöstä lopulliseen toimitusratkaisuun
- asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostilla
- vientidokumenttien laadinta sekä vientiprosessiin liittyvät muut toimenpiteet

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa (esim. tradenomi tai merkonomi)
- kokemusta asiakaspalvelusta sekä vientiin liittyvistä myynnintukitehtävistä
- erittäin hyviä suullisia- ja kirjallisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
- paineensietokykyä, tiimityötaitoja ja positiivista asennetta

Katsomme eduksi muun kielitaidon (erityisesti venäjä, saksa ja ranska) sekä kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn yhdessä alansa johtavista yrityksistä. Pääset kehittämään osaamistasi aidosti kansainvälisessä työympäristössä ammattitoisen tiimin tuella.¬†

Hae tehtävää rekisteröimällä englanninkielinen CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Lisätietoja antaa Recruitment Consultant Teea Kuusimurto, teea.kuusimurto@manpower.fi. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.