OSTAJA, Kokkola

Kokkolan Halpa-Halli Oy on perheomisteinen vähittäiskauppaketju, jossa on 37 myymälää ja verkkokauppa. Palveluksessamme on n. 1500 työntekijää. Palvelemme koko perheen ostospaikkana tarjoten laajan käyttö- ja päivittäistavaravalikoiman arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Edullisista ja laajoista valikoimistamme löydät mm pukeutumisen, kodin ja vapaa-ajan tuoteryhmät sekä kattavan elintarvikevalikoiman.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Halpa-Halli Oy:n hankintaan Kokkolaan tekstiilin ostotiimiin 
 
OSTAJAA
 
Vastaat lasten sisäpukeutumisen ja ulkoiluvaatteiden valikoimien suunnittelusta, hankinnasta ja markkinoinnista. Huolehdit niin ikään tuotelinjan kannattavuudesta sekä tuotealueen kehittämisestä Halpa-Halli Oy:ssä. 
 
Sinulla on kaupallinen tausta ja hallitset vähittäiskaupan hankintaprosessin. Tuotealuetuntemuksen lisäksi tunnet nykypäivän kuluttajan ostokäyttäytymisen. Olet dynaaminen persoona, ennakoit tulevia trendejä ja sinulla on hyvä visuaalinen hahmotuskyky. Hoidat työsi täsmällisesti ja vastuullisesti, joustavan asenteen lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja siedät hyvin epävarmuustekijöitä ja aikataulupaineita. Vaatetusalan koulutuksesta tai työkokemuksesta on tehtävässä hyötyä.
 
Tehtäviisi kuuluvat mm. valikoimahallinta, ostaminen, kampanja- ja markkinointisuunnittelu sekä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava tehtävä vähittäiskaupan hankinnassa. Ostajana pääset myös osallistumaan kokonaisvaltaisesti kasvavan ketjun kehittämiseen. Toimenkuva edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla, sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.
 
Hakemuksien käsittely alkaa heti. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 18.3.2018 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.