Varastotyöntekijöitä, Kokkola

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Kokkolaan touhukkaita

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

Tehtäviisi kuuluu tavaran vastaanotto, laadun tarkastus, tavaran keräys ja muita varaston askareita. Työ soveltuu hyvin sekä naisille sekä miehille. 

Menestyt tehtävässä, kun olet omatoiminen ja itsenäinen tekijä, jolla on kaiken aikaa hoksottimet päällä. Puhut ja ymmärrät suomea. Työ kysyy tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja järjestelmällisyyttä, sekä hyvää rutiininsietokykyä. Persoonaltasi olet positiivinen ja tiimityötaitoinen. Trukin käytön hallinnasta voi olla etua. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja tarjolla on myös osa-aikatyötä. Sinut perehdytetään työhön huolellisesti ja tarjoamme Manpowerin tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi -sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Tarkkaile sähköpostiasi, sillä saatamme lähettää sinulle videohaastattelukutsun tehtävää haettuasi. Haku on auki 31.7.2019 saakka, mutta paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän kiireesti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.7 jälkeen Manpowerilta Kirsi Palomäki numerossa 044 335 7576 tai sähköpostilla kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Viimeinen hakupäivä
2019-07-31