DIGITAL PRODUCT SPECIALIST, Helsinki

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita myydään yli 120 eri maassa. Yhtiön tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmisto- ja CAD/CAM-ratkaisuja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, ja se on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Planmeca Oy on terveysteknologian alalla toimivan Planmeca Groupin emoyhtiö. Konsernin liikevaihto on noin 730 miljoonaa euroa (2016) ja se työllistää lähes 2700 työntekijää ympäri maailmaa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme After Sales-tiimiimme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä DIGITAALISTA TUOTESPESIALISTIA (DIGITAL PRODUCT SPECIALIST).
 
Työskentelet kuvantamisohjelmistojen ja digitaalisten kuvantamislaitteiden ammattitaitoisessa After Sales -tiimissä, jossa tuet maailmanlaajuista jälleenmyynti- ja laitehuoltoverkostoamme. Ongelmanratkaisu sujuu sinulta luontevasti ja koulutat tehtävässäsi mielellään jälleenmyyjien teknistä henkilöstöä. Tuotat koulutus- ja teknisen tuen materiaalia sekä autat jälleenmyyjiä mahdollisissa ongelmissa. Työhösi kuuluu matkustamista ulkomailla.
 
Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- teknistä koulutustaustaa 
- halua toimia asiakasrajapinnassa ja auttaa asiakasta mahdollisissa ongelmatilanteissa
- IT-osaamista (mm. eri käyttöjärjestelmistä, tietoverkoista ja virtuaaliympäristöistä)
- teknistä suuntautuneisuutta ja osaamista
- hyviä yhteistyötaitoja asiakaspalvelutilanteisiin ja tiimityöhön
- kykyä kantaa vastuuta itsenäisestä työkentästä
- sujuvaa suullista sekä kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Muu kielitaito (kuten saksa, ranska, espanja tai italia) on ehdottomasti eduksi
- aitoa kiinnostusta terveysteknologiaan.
 
Tarjoamme sinulle:
 
- aidosti kansainväliset tehtävät alansa edistyksellisimpien tuotteiden parissa
- hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja dynaamisen tiimin tuen
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa
- vakituisen työpaikan menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä.
- monipuolisen tehtäväkentän.
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.experis.fi –sivujen kautta. 
 
Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen Senior Consultant Pekka Ruotsalainen puh. 040 5850 147 ja pekka.ruotsalainen@fi.experis.com.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.