VARASTOTYÖNTEKIJÄ KESÄTÖIHIN, Espoo

Mapei Oy on Espoossa sijaitseva rakennuskemikaalien maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat infrarakentamisessa käytettävät tuotteet. Kallio- ja tunnelirakentamisessa olemme olleet jo vuosia johtavia materiaalien toimittajia. Tuotteisiimme kuuluvat vaativien betonirakenteiden kuten sillat, padot, laiturit jne. korjauksessa ja suojaamisessa käytettävät tuotteet. Myös betonijulkisivuihin, parvekekorjauksiin ja lattiapinnoituksiin ja esim. injektoinnissa käytettäviä tuotteet ja tarvikkeet kuuluvat valikoimaamme. Mapeilla on toimintaa 80 maassa ja Mapei käyttää yli 5 % liikevaihdostaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yksi Mapei-yhtymän 18:a tutkimus- ja tuotekehityskeskuksista sijaitsee Nord-Odalissa Norjassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ KESÄTÖIHIN

varastotoimintojen operatiivisiin tehtäviin. Kaikki lähtee asenteesta, olet reipas ja oma-aloitteinen henkilö, joka innostuu erilaisista työpäivistä. Tehtäväsi koostuvat tavaran vastaanoton, siirtelyn, keräilyn tai lähettämötyön eri vaiheista. Tilauksia työstät myös mm. Norjaan, Saksaan, Italiaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu sekä muut vaihtelevat työtehtävät.  

Odotamme sinulta

- ajokortti, voimassa oleva trukkikortti ja kokemusta trukilla ajamisesta 
- huolellisuutta, vastuuntuntoa ja hurttia huumorintajua 
- pystyt tarvittaessa joustamaan työajoissa 
- työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin 
- kommunikoit myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti 
- olet hyvä asiakaspalvelutyössä 

Toimipiste sijaitsee Tiilinmäentie 1, Espoo. Työ alkaa kesäkuussa ja päättyy elokuussa. Työaika on pääsääntöisesti kello 8-16, ajoittain voi olla myös lyhyempiä työpäiviä. 

Kiinnostuitko? 

Hae vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 12.5.2019 sivuiltamme www.manpower.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. 

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista auktorisoiduista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Manpower on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle.