VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Vaasa

SK Tuote on moderni ja kehittyvä suomalainen rakennusalan yritys. SK Tuote sai alkunsa vuonna 1975, jolloin yrityksen perustajat keksivät ainutlaatuisen kiinnikkeen villalevyjen kiinnittämiseksi tasakattoon. Tähän ”sienikiinnikkeeseen” perustuu myös yrityksen nimi SK Tuote. Alusta alkaen SK Tuotteen ajatuksena on ollut kehittää ja valmistaa nykyaikaisen rakentamisen tarpeisiin katon lisätarvikkeita. Neljä vuosikymmentä yrityksen toiminnan perustana on ollut asiakaslähtöinen ja innovatiivinen tuotekehitys. Tuloksena on laaja valikoima huippulaatuisia tuotteita eri rakennus- ja kattotyyppien tarpeisiin, joukossa yli 30 patentoitua ratkaisua. Lisätietoja: www.vilpe.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme reipasta
 
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- trukilla ajotaitoa
- omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työntekoon
 
Onhan sinulla halu oppia uutta ja reipas asenne työntekoon. Työssäsi joudut käyttämään sähköisiä järjestelmiä, katsomme eduksi ATK-taidot.
 
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset varaston työtehtävät (mm. keräily, hyllytys, toimitusten teko, trukilla ajo). Työ on määräaikainen ja 1-vuorotyö, mutta vuorotyön mahdollisuutta ei voida rajata pois.
 
Tarjoamme sinulle työn vakavaraisessa yrityksessä ja viihtyisän työilmapiirin. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 24.4.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.