MARKKINOINTIOSAAJA, Helsinki

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tuemme yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoitteemme on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien. Tarjoamme 7–25-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Yhdistyksen rahoitus muodostuu pääosin säätiöiden ja yritysten tuesta. NY on osa kansainvälistä Junior Achievement (JA) -verkostoa. JA on maailman laajin yrittäjyys- ja kuluttajakasvatusta nuorille tarjoava organisaatio. Verkosto tavoittaa vuodessa yli kymmenen miljoonaa oppilasta 113 maassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme markkinoinnin osaajaa, joka sujuvilla vuorovaikutus- ja projektitaidoillaan voi hypätä toimintaamme ketterässä organisaatiossa. Tavoitteenasi on rakentaa ja vahvistaa toiminnan markkinointia yhdessä innostuneen tiimin kanssa. Vastaat erilaisista kampanjoista ja olet mukana kumppaniyhteistyössä. Sinua motivoi halu päästä vaikuttamaan omassa työssäsi.

Haussa hyvä tyyppi, joka on:

- innostunut ja osaava brändinrakentaja
- luonteva käyttämään tuloksellisesti ja mitattavasti sosiaalista mediaa ja muita digitaalisia kanavia markkinoinnissa
- markkinointihenkinen tekijä, joka pystyy kuromaan isot kokonaisuudet yhteen ja paketoimaan sanoman kirkkaaksi
- avoin ja positiivinen persoona, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyy työskentelemään sekä tiimissä että myös yksin
- sujuva viestijä, jolta luonnistuu niin kirjallinen kuin suullinen viestintä suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisen ollessa iso plussa
- organisointikykyinen tilannetaituri, joka osaa tarttua mahdollisuuksiin nopeasti.

Sinua odottaa kiva tiimi mukavassa työympäristössä. Työllistyt Nuori Yrittäjyys ry:n palvelukseen vuoden loppuun asti kestävään työsuhteeseen, jonka jälkeen töiden jatkuminen on mahdollista. Työt alkavat elokuun alussa. Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työhön liittyy matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa. Tutustu toimintaamme www.nuoriyrittajyys.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilöin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.