KEY ACCOUNT MANAGER, Vantaa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyrityksellemme myynninnälkäistä ja kokenutta

KEY ACCOUNT MANAGERIA

vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa kesän jälkeen sopivan henkilön löydyttyä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan huippulaadukkaiden tuotteiden parissa kasvavassa, kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä!

Työtehtävässäsi autat asiakkaitamme erikoiskalusteiden ja liiketilasaneerausten hankinnassa, suunnittelussa ja toteuttamisessa. Olet ongelmanratkaisija, joka yrityksen ”avaimet käteen”- mallilla auttaa yhteistyökumppania joko kokonaisessa tapahtumaketjussa (suunnittelu, valaistus, kalustus, myymäläurakointi, kalustehankinta, asennus) tai sitten yhdessä tai useammassa osiossa. Rakennat asiakassuhteita sekä hankit uusia yhteistyökumppaneita vähittäiskaupan myymälöistä. Asiakkaitamme ovat niin kotimaiset yritykset kuin ulkomaisten yhtiöiden tytäryritykset.  

Olet etsimämme Key Account Manager, mikäli haluat toimia kehittäjänä, sparraajana, ja näyttää oman esimerkkisi avulla, kuinka asiakkaiden toiveita täytetään tuloksekkaasti.

Edellytämme:

- Alan kokemusta sekä näyttöjä erikoiskalustealalta ja/tai liiketilasaneerauksista
- B2B puolen myyntikokemusta ja kykyä itsenäiseen myyntityöhön
- Joustavuutta, avoimuutta, jämptiyttä ja tiimipelaajalle luontaista asennetta
- Ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivisuutta
- Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Erityiseksi eduksesi katsomme olemassa olevat verkostosi alan vaikuttajiin.

Tarjoamme itsenäistä työtehtävää, jossa menestymiseesi auttaa kaikin tavoin ammattitaitoisen asiantuntijaorganisaatiomme tuki ja osaaminen. Pääset työskentelemään loistavien tuotteiden parissa kotimaisesta näkökulmasta, mutta kansainvälisen verkoston tuella. Teet työtä vastuun ja vapauden siivittämänä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 08.07.2018. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.