COGNOS TM1 ASIANTUNTIJA, Helsinki

Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. ICT-palveluissamme työskentelee yli 500 asiantuntijaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme sosiaali-turvan etuustietojärjestelmät, sähköiset asiointipalvelut kansalaisille, Kelan sisäiset ICT-palvelut sekä näihin liittyvän tilastoinnin ja raportoinnin. Lähivuosien merkittävimpiä haasteita tilastoinnin ja raportoinnin alueella on koko Kelan kattavan tietovaraston rakentaminen, sekä uusien dataa hyödyntävien palvelujen kehittäminen.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
 
Haemme Kelan ICT-palvelujen tulosyksikköön Helsinkiin
 
Cognos TM1 asiantuntijaa 
 
vakituiseen työsuhteeseen suunnittelun ja johtamisen ICT-järjestelmien, sekä tietovarastoinnin ja raportoinnin tehtäväalueelle.
 
Tehtävänkuvaus
 
TM1-asiantuntijana ylläpidät ja kehität Kelan keskitettyä suunnittelu- ja johtamisjärjestelmää. Työskentelet tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilaisista koostuvassa tiimissä, joka toimii ketterän kehittämisen periaatteiden mukaisesti (Scrum/SAFe). Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi kuuluu myös muita tietovarastointiin, raportointiin ja/tai analytiikkaan liittyviä töitä.
 
Odotamme
 
Odotamme sinun olevan kehittäjätasoinen osaaja, jolla on vähintään kolmen vuoden kokemus TM1:stä (ja mahdollisesti Planning Analyticsista). Menestyksellinen toiminta scrum-tiimin jäsenenä edellyttää lisäksi hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, sekä kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin päämääriin.
 
Arvostamme
 
Sinulla on mahdollisesti joku/joitakin näistä ominaisuuksista:
 
- Ylempi korkeakoulututkinto
- Kokemusta budjetoinnista ja/tai KPI-mittaristoista
- Kokemusta Cognos BI:stä ja/tai Cognos Analyticsistä
- Kokemusta muista business intelligence -teknologioista
- Kokemusta analytiikasta, erityisesti R-kielestä
- Kokemusta ketterästä kehittämisestä, erityisesti Scrum- ja SAFe-menetelmistä
- Kokemusta tietomallinnuksesta
- Kokemusta ETL-kehittämisestä, erityisesti Informaticasta
- Yllä mainittuihin teknologioihin tai menetelmiin liittyviä sertifikaatteja
 
Yllä mainitut ominaisuudet eivät ole vaatimuksia, joista kaikki pitää täyttyä: Yksi tai kaksikin on jo eduksi. Emme hae superihmistä, vaan arkijärjellä varustettua TM1-osaajaa, joka haluaa olla ylpeä työstään. Pyrimme mahdollistamaan sinulle roolin, jossa pääset toimimaan omien vahvuuksiesi kautta ja tuemme tarpeen mukaan osaamisesi kehittämistä.
 
Tarjoamme
 
Merkityksellisen työn kansallisen tason tiedonjalostuspalveluiden parissa, inhimillisen työkulttuurin sekä hyvät työsuhde-edut.
 
Hakeminen
 
Jos tehtävä tuntui omalta, hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorikonsultti Johanna Tamminen johanna.tamminen@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.