Ensiapukouluttaja

Etsimme ensiapukouluttajia keikkatyöhön Lappeenrannan alueelle.

Työpaikan sijainti: 
Lappeenranta
Tehtäväalue: 
Terveydenhuoltoala - Health Care, Opetusala - Education
Tehtävien määrä: 
10

Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa ja päättää itse työaikasi? Onko sinulla ensiapukouluttajan pätevyys, mutta vakituinen kouluttajan homma ei sovi suunnitelmiisi? Mikäli vastasit kyllä, niin olet etsimämme henkilö. Uudenmaan Koulutuskeskus etsii nyt ensiapukouluttajia Lappeenrannan alueelle. Työ on keikkaluontoista ja keikkoja on noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Voit itse vaikuttaa kuinka usein koulutuksia teet. 

Jos tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista niin laita meille viestiä.

  • Sinulla on voimassa oleva kouluttajanpätevyys
  • Omistat omat koulutusvälineet
  • Omistat oman auton
  • Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen
Me hoidamme myynnin, markkinoinnin ja koulutustilat puolestasi, jolloin voit keskittyä koulutusten pitämiseen. Jos kiinnostuit niin lisätietoja tehtävästä antaa Iina Salmenautio p. 044 5575 840. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme ja lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkiotoiveineen osoitteeseen iina.salmenautio@koulutuskeskus.com. Lisätietoja löydät myös osoitteesta https://koulutuskeskus.com/


Uudenmaan Koulutuskeskus Oy on vuonna 2014 perustettu aikuiskoulutuksen kortti- ja pätevyyskoulutuksiin sekä yritysvalmennuksiin erikoistunut suomalainen koulutusyksikkö. Työllistämme kouluttajia ja hallintahenkilöstöä yli 40 ja tarjoamme koulutusta yli 20 eri aiheesta. Koulutamme vuosittain yli 10.000 oppilasta ja tahti kasvaa positiivisen työympäristön myötä.