TUOTEPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Postin Kuluttajapalvelut -yksikkö on olennaisesti mukana, kun 4 miljoonaa suomalaista kommunikoi kirjeiden ja korttien välityksellä. Ihmisten, yritysten ja yhteisöjen välinen viestintä uudistuu voimakkaasti. Posti haluaa olla tässä muutoksessa mukana ja uudistaa palvelujansa, jotta ne vastaavat tulevaisuudessakin suomalaisten viestintätarpeisiin. Tule mukaan muutosmatkalle!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Tuotepäällikkö, Kuluttajapalvelut

Sinulla on vahva rooli yksikön strategian toteuttamisessa ja perinteisen liiketoiminnan uudistamisessa. Yksikön tehtävänä on varmistaa, että kaikille suomalaisille tarkoitetut palvelut ovat helppoja myydä, ostaa ja käyttää, ja että ne tuotetaan tehokkaasti. Tuotepäällikkönä vastaat nimettyjen palvelujen kehittämisestä, liikevaihdosta, kannattavuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Työskentelet tiiviisti matriisissa Postin eri vastuualueiden ammattilaisten kanssa.

Toivomme sinulta ensisijaisesti tuotevastaavan kokemusta – palveluihin tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen. Tehtävässäsi tulee olemaan haastekerrointa ja siksi arvostamme näitä tekijöitä:

-    Kokemusta palvelujen kannattavuusanalyyseistä ja hinnoittelusta
-    Palvelujen ja niiden prosessien kehittämiskokemus asiakastarpeiden pohjalta
-    Näkemystä datan hyödyntämisestä palvelukehityksen ja liiketoimintapäätösten tukena
-    Uskot asiaasi ja osaat myydä ehdoksesi talon sisällä
-    Oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä viedä asioita maaliin asti
-    Työskentelet analyyttisesti ja ripeästi

Tarjoamme sinulle erinomaisen työympäristön sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi palvelujen uudistamisessa. Tule mukaan tekemään tärkeää muutosta!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.experis.fi –sivujen kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Pekka Ruotsalainen puh. 040 5850 147 ja pekka.ruotsalainen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.