INSINÖÖRI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Olkiluotoon INSINÖÖRIÄ ikääntymisenhallinta –projektiin.

Kyseinen tehtävä on uusi ja alkaa välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä. Tehtävä kestää 31.12.2019 saakka, mutta tehtävän jatkolle on suuri todennäköisyys.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme insinöörin tai DI:n koulutusta, vaativien Excel –ominaisuuksien osaamista ja halua oppia uutta. Tehtävä koostuu erilaisten excelien ja tietokantojen analysoinnista ja raportoinnista, mutta edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötä eri osastojen kanssa.  

Tähän tehtävään soveltuu esimerkiksi opiskelujaan päättävä insinööri, jolta löytyy intoa ja motivaatiota syöksyä kohti uusia haasteita Olkiluodon mielenkiintoiseen ja haastavaan työympäristöön. Emme kuitenkaan odota aikaisempaa kokemusta ydinvoimapuolelta taikka pitkää työkokemusta.

Tässä on mahtava mahdollisuus päästä kokemaan hyvin mielenkiintoinen työympäristö, loistava työyhteisö ja päästä luomaan jotain täysin uutta.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi ja hae tätä tehtävää mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885 tai olli.tossavainen@manpowergroup.fi.