TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Turku

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ

Työmaapäällikkö vastaa monipuolisista katuylläpidon rakentamis- ja kunnostuskohteista pääasiassa Varsinais-Suomen alueella.

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti projekteista aina ennakkovalmistelusta loppu vaiheeseen saakka yhdessä vahvan taustatiimimme kanssa. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsijoiden toimintaa. Työmaapäällikön tehtäviin kuuluu myös mm tarjouslaskentaan, projektien aikatauluttamista ja muita hallinnollisia töitä. Työ edellyttää sujuvia tietoteknisiä valmiuksia ja liikkuva työ ajokorttia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri/teknikko) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tai soveltuvista tehtävistä. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu hyvin vuorovaikutustaidoin.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831.

Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Hae tehtävää viimeistään 15.7.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, Turku.