MYYNTIKOORDINAATTORI, Helsinki

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme. Työllistämme noin 1840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 411 miljoonaa euroa. Paroc on osa Owens Corning:ia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

Ruoholahdessa sijaitseva asiakkaamme Paroc etsii kauttamme nyt kahta palveluhenkistä ja tehokasta MYYNTIKOORDINAATTORIA. Tarjolla on kaksi eri pituista määräaikaista tehtävää, joista toinen 31.8.2019 asti ja toinen määräaikainen alustavasti 31.12.2019 asti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän asiakasrajapinnassa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Mukavan työyhteisön lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden osallistua SAP-implementointiin.

Myyntikoordinaattorina olet osa tiimiä ja toimit tiiviissä asiakasrajapinnassa sekä myynnin tukena. Tehtäviisi kuuluu olennaisesti:

  - asiakaspalvelu ja yhteistyö myynnin sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa  
  - tilausten vastaanotto, käsittely sekä seuranta
  - sopimuskäytäntöjen selvittäminen ja tilaukseen liittyvien ehtojen hallitseminen
  - toimitusaika- ja saatavuustietojen varmistaminen sekä laskutukseen liittyviä tehtäviä
  - reklamaatiot ja asiakasrekisterin ylläpito
  - mahdolliset muut asiakaspalveluun ja tilauksiin liittyvät juoksevat tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  - työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta samankaltaisista tehtävistä
  - hyviä asiakaspalvelutaitoja ja aitoa palveluasennetta
  - erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  - nopeaa omaksumiskykyä
  - paineen sietokykyä sekä taitoa priorisoida
  - sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 
Lisäksi takaamme tulevalle työntekijälle mukavan työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen! 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.