AUTOMEKAANIKKO, Oulu

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Ouluun autokorjaamoon ammattitaitoista

AUTOMEKAANIKKOA

Sinulla on jo alan koulutusta sekä kokemusta automekaanikon työstä. Hallitset ammatin osa-alueet kokonaisuutena ja sinulla on valmius toimia työssäsi oma-aloitteisesti, tuloksellisesti ja ammattimaisesti.  Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on reipas työote. Teet työsi oikealla asenteella sekä hyvällä motivaatiolla.

Tarjoamme monipuolisen työn autokorjaamossa, jossa on käytössä viimeisintä tekniikkaa ja pääset tekemään töitä kanssa ammattitaitoisten työkavereiden, joille ystävällinen ja laadukas asiakaspalvelu on kunnia asia. 

Työ on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6. – 31.8.2018. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti tai kuitenkin 6.5.2018 mennessä sivuillamme www.manpower.fi. Lisätietoja antaa Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi