VAKUUTUSMYYJÄ, Jyväskylä tai Joensuu

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Jyväskylä, Joensuu
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
5

 

Kaipaatko onnistumisen iloa ja myyntikokemusta? Kiinnostaisiko ponnahduslauta työelämään? Tässä on työpaikka sinulle! 

Etsimme nyt vakuutusmyyjiä vakituisiin työsuhteisiin Jyväskylän tai Joensuun toimipisteisiimme. 

Tehtävässä myyt vakuutuksia puhelimitse asiakkaille. Yritys, jonka tuotteita myyt, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua. 

Saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen myyntityöhön ja pääset tutustumaan taloon ja työkavereihisi. 
Jos sinulla on aiempaa contact center -kokemusta, osaat johtaa omaa työtäsi ja myynti kulkee reippaasti, tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöhön kotoa käsin.

Mitä toivomme sinulta

Odotamme sinulta ensisijaisesti intoa ja kiinnostusta myyntityöhön, aktiivista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoasi myynnin parissa. Sovit iloiseen joukkoomme, mikäli olet rohkea ja aikaansaava ja pidät nopeatempoisesta työskentelystä. 

Taustallasi ei ole merkitystä, kunhan sinulla on intoa ja asennetta kehittyä myyntityössä.  Voit olla työelämään vasta siirtymässä tai sinulla voi olla jo pitkä kokemus erilaisista työtehtävistä. Vaikka et vielä olisikaan kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin! 

Mitä sinä saat

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja joustavat työajat, joihin voit itse vaikuttaa. Kilpailukykyisen tuntipalkan lisäksi saat oman myyntituloksen mukaista lisäansiota. Porukassamme on loistava tiimihenki, ja työkavereilta saat vertaistukea niin onnistumisissa kuin hankalammissa hetkissä. Mukana työssäsi sinulla on jatkuvasti myös osaavien ja kannustavien esimiesten tuki. 
Saat meiltä vahvan myyntiosaamisen ja -kokemuksen lisäksi varmuutta puhelintyöskentelyyn ja asiakaskohtaamisiin sekä erinomaisen ponnahduslaudan myynnin maailmaan. Näistä eväistä on hyötyä myös tulevaisuuden urapoluilla!

Lisätietoa

Työt alkavat Jyväskylässä helmikuun alussa ja Joensuussa helmikuun aikana. Työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille ja vapaaehtoisille on tarjolla myös työvuoroja lauantaisin klo 10-18 välillä. 

Voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti. Koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 9-17 vuoroihin. Koulutusaika on palkallista.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Service Manager Marko Hänniseltä, puh. 040 6311 995 (ma-pe klo 12-16). Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.  

Hae tehtävään osoitteessa www.manpower.fi heti tai viimeistään 25.2.2018 mennessä.
 
Tutustu työyhteisöihimme Facebookissa: 
https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/
https://www.facebook.com/MGSCCJoensuu/