ERIKOISKÄSITTELIJÄT, Turku

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Terveydenhuoltoala - Health Care
Tehtävien määrä: 
1

 

TÄYDENNÄMME TURUN HENKILÖKORVAUSPALVELUA JA HAEMME VAKITUISEEN JA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN ERIKOISKÄSITTELIJÖITÄ HOITAMAAN YRITYSASIAKKAIDEMME VAHINKOASIOITA.
 
HALUATKO henkilökorvauspalvelun ammattilaiseksi?
 
Päivittäisessä työssäsi tulkitset erilaisia lääketieteellisiä selvityksiä. Terveydenhuoltoalan koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja kohdata hänet tapaturman satuttua erilaisten viestintävälineiden kautta suomeksi ja ruotsiksi. Hyvänä asiakaspalvelijana otat vastuun asiakkaan asian hoitamisesta – pallo on sinulla, ei asiakkaalla. Työskentelet osana tiimiä ja odotamme, että rakennat myönteistä työilmapiiriä myös kiireen keskellä.
 
ODOTAMME SINULTA
-  soveltuvaa koulutusta (esim. sairaanhoitaja tai kaupallinen tai sosiaalialan koulutus)
-  oikeaa asennetta ja joustavuutta, halua auttaa asiakkaita ja motivaatiota kehittää omaa osaamista
-  hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja mielellään myös ruotsin ja englannin kielen osaamista
-  kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
-  kiinnostusta digitaalisista palvelukanavista ja uusista asiointitavoista

Meiltä saat hyvän alkuperehdytyksen, mukavat työkaverit sekä valmentavan ja kannustavan esimiehen.

Valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Ifin palvelukseen.

Hae tehtävää rekisteröimällä cv:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään ERIKOISKÄSITTELIJÖITÄ IFILLE, Turku.  Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Esko Saurio,  esko.saurio@manpowergroup.fi, 040-6472205  (tavoitettavissa hakuun liittyen 9.10. alkaen arkisin klo 12:30-16:00)

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.