TAVARANKULJETTAJA , Tampere

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Tampereelle Tuomi Logistiikka Oy:lle TAVARANKULJETTAJAA kesälomatuuraukseen.

Tavarakuljetuksen työ sisältää erilaisia tavaransiirtotehtäviä siirtoa pääosin sairaalakiinteistöjen välillä.

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus ja koulutus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas palveluhenkinen asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii hyvän kunnon lisäksi C-ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Haemme nyt rentoon porukkaamme mukavia uusia työkavereita, joille hyvä yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen on luontaista. Sinulla tulisi olla mahdollisuus tarvittaessa työskennellä arkisin, viikonloppuisin ja myös pyhäpäivinä.

Tehtävät ovat keikkaluonteisia, joten työtuntimäärät vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Jussi-Petteri Asikainen 040 661 7471 tai jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.