KONEISTAJA, Sastamala

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Vammala
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
4

 

Asiakasyrityksemme on pitkän historian omaava teollisuuden toimija Sastamalassa.

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla reippaita tekijöitä työskentelemään teollisuuden tuotannon tehtävissä. Työvaiheet ovat pääsääntöisesti koneavusteisia ja työnkuvaan kuuluu muun muassa koneen valvontaa ja kappaleiden vaihtoa koneisiin. Etsimme työntekijöitä seuraaviin työvaiheisiin: koneistus, hiekkapuhallus ja laaduntarkastus. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta ja palkka TVR 3 mukaan.

Etsimämme henkilöt omaavat tehtävään soveltuvan koulutustaustan (esim. metalliala). Arvostamme kokemusta teollisuuden tehtävistä, erityisesti koneistuksesta. Myös kokemus robottien käytöstä ja ohjauksista on etu. Trukkikortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työssä on edellytyksenä noudattaa annettuja turvalisuusohjeita sekä käyttää määrättyjä suojaimia. Kaikkiin työtehtäviin ja turvallisuusmääräyksiin annetaan kattava perehdytys. Työntekijöiltä vaaditaan nuhteetonta taustaa ja valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys sekä työhöntulotarkastus. Työssä käytetään erilaisia nostolaitteita, mutta työssä tarvitaan myös hyvää terveydentilaa sekä fyysistä jaksamista. Etsimämme henkilöt ovat yhteistyökykyisiä, rehellisiä ja luotettavia tekijöitä, jotka kantavat vastuun omasta työstään sekä kantavat kortensa kekoon hyvän työyhteisön ja yhteishengen ylläpitämiseksi. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, oppimiskykyä ja vastuuntuntoisuutta. Hyvä asenne, vahva työmoraali ja maalaisjärki ovat etsimiämme ominaisuuksia.

Työt alkavat valituilla henkilöillä mahdollisimman pian, syyskuun aikana. Työ on aluksi kolmen kuukauden mittainen määräaikaisuus vuoden loppuun ja hyville tekijöille työtä on tarjolla pidemmälläkin tähtäimellä asiakkaamme tilauskannan sen salliessa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mukavan ja tiiviin työporukan tuen sekä tilaisuuden päästä oppimaan teollisuuden tehtävistä osana arvostetun yrityksen rivejä.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikimmiten sillä aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 tai tuuli.lamminmaki@manpower.fi.