KIINTEISTÖASSISTENTTI, Espoo

Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa monilla eri omistusmuodoilla. Konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhtiöllä on asumisoikeusasuntoja reilut 16 000 ja vuokra-asuntoja noin 900. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt vakituiseen tehtävään Tapiolaan asiakaspalveluhenkistä

KIINTEISTÖASSISTENTTIA

Olet osana 4 hengen tiimiä ja toimit isännöinnin ja myynnin tukena. Tehtävä on monipuolinen ja vaatii erinomaista koordinointikykyä. Tehtävässä painottuu asiakaspalvelu ja asiakasyhteistyö. Vastaat isännöinnin ja myynnin sähköpostilaatikoista sekä monipuolisesti asiakasviestinnästä mm. asukastiedotteiden laadinnasta ja postittamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat avainhallinnan vastuut, yhteydenpito huoltoyhtiöihin, autopaikkojen hallinnointi, asuntojen irtisanomisprosessit ja muut vaihtelevat kiinteistöassistentin tehtävät. Myyntiä tuet mm. tarjousten teossa, sopimusluonnosten ja myyntiasiakirjojen valmistelussa ennen kaupantekoa ja kohteiden kuvaamisessa (oma auto tulisi olla käytössä). Toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöhallinnan toimitusketjun kanssa ja sinulla on kokonaisvaltainen ote kiinteistöhallinnon asioihin.

Toivomme sinulta:

-    tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä alalta
-    kykyä itsenäiseen, täsmälliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn
-    yhteisteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
-    hyviä viestintätaitoja
-    toimeen tarttuvaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
-    suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
-    sujuvaa tietojärjestelmäosaamista

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, asiantuntevan ja sitoutuneen tiimin taustatuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Toimipisteemme sijaitsee Espoossa (Tuulikuja 2).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 30.6.2017. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant / Experis Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.