MEKAANIKKO, Jyväskylä

Hämeen Autovaruste Oy aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930 ollen järjestyksessä toinen Volvon jälleenmyyjä Suomessa. Avain Vaunu yhdistyi Hämeen Autovarusteeseen vuoden 2011 alusta. Yritys toimii Hämeen Auton nimellä Jyväskylässä ja Avain Vaunun nimellä Kuopiossa, Joensuussa ja Iisalmessa. Edustamiin merkkeihimme kuuluvat Volvo, Renault ja Dacia sekä kattava vaihtoautovalikoima. Hämeen Autovaruste Oy työllistää noin 150 henkilöä. Yrityksen omistavat Järvelä-Ståhlberg-suvut, joiden omistukseen kuuluu myös O.K. Auto Oy.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme Jyväskylän uudistuneeseen korjaamoon ammattiaitoisia  

MEKAANIKKOJA (2) 

Nyt sinulla olisi mahtava tilaisuus päästä tekemään työtä ammattitaitoisten työkavereiden parissa ja saada itsellesi vakituinen työsuhde. 

Haussa on ammattitaitoinen ja/tai kehittymiskelpoinen innokas tekijä, joka sulautuu hyvin työporukkaan ja on kiinnostunut kehittämään osaamistaan aina vain paremmaksi osaajaksi. Huumorintajukin on tässä porukassa sallittua ja jopa toivottua. 

Tehtäviin perehdyttyäsi tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja saat itsellesi itsenäisemmän työnkuvan.

Työ vaatii tekijältä 

- asennetta, oppimishalua ja motivaatiota tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla 

- ajoneuvoasentajan koulutusta tai harrastuneisuuden kautta hankittua osaamista 

- osaamista aikatauluttaa ja suunnitella omat työpäiväsi 

Sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Työssämme olemme autoalan asiantuntijoita, sekä hyviä asiakaspalvelijoita.

Tarjoamme monipuolisen vakituisen työn, kattavan perehdytyksen, merkkikohtaisia koulutuksia, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet ja parhaat työkaverit.

Katso lisää: https://www.youtube.com/watch?v=SkaZpKqRjNM 

Jos tunnistat tästä itsesi, niin hae paikkaa rekisteröidyllä hakemuksellasi ja CV:lläsi 19.11.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.