TEHDASPÄÄLLIKKÖ, Kouvola

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on lähes 100 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Työpaikan sijainti: 
Kouvola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kouvolan tehtaallemme

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ               

vastaamaan itsenäisesti kasvavan ja kehittyvän yksikön operatiivisesta toiminnasta. Tehtävässä vastaat yksikön toiminnan tehokkuudesta ja kannattavuudesta sekä toiminnan edelleen kehittymisestä. Tehdaspäällikkönä johdat ja kehität yksikön toimintaa yhdessä noin 40 työntekijän kanssa. Olet yhtiön johtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana myös koko yrityksen liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä tuotannonjohtamisesta ja esimiestyöstä. Sinulla on myös kokemusta ja näkemystä tuotanto- ja toimintaprosessien kehittämisestä. Henkilönä olet innostava ja muutosmyönteinen sekä osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa tai vastaavia tietoja ja usean vuoden työkokemusta vastaavissa tehtävissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi kasvavan yksikön vetäjänä. Asiantuntevan ja nuorekkaan henkilöstön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 17.3.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Kaisto puh. 050 449 8102 (ensisijaisesti 11.3. klo 16-18 tai 14.3 klo 14-20, lomalla vkon 10) tai Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 (ensisijaisesti 5.3. klo 14-16 tai 7.3. klo 9-11, lomalla vkon 11)

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.