OSA-AIKAINEN TALLENTAJA (SAP)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakkaamme on Tampereen seudulla oleva suuri kansainvälinen yritys. Haemme nyt tehdasyksikön tuotetiedon hallintaan

OSA-AIKAISTA TALLENTAJAA (SAP)

Tehtävä on tuotetiedon tallennustyötä SAP järjestelmään. Käytössä on SAP:n PLM moduuli, jonne uusien valmistettavien tuotteiden tuotetiedot perustetaan. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii tarkkuutta sekä keskittymiskykyä.

Työtä on viikoittain noin 1-1,5 työpäivää, työmäärän voi tehdä myös useamman päivän aikana.  Tehtävä soveltuu mm. opiskelijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tero Ojaniemi, 040 554 8005 tai tero.ojaniemi@manpowergroup.fi. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si sivuillamme ja rekisteröinnin jälkeen klikkaa tehtävässä olevaa HAE –painiketta.