VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Kuopio

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka palvelee asiakkaitaan paikallisesti ja aina henkilökohtaiset rengastarpeet huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan erinomaista asiantuntemusta, asiakkaillemme omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia. Palveluihimme kuuluvat mm. neuvonta, kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähellä.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme ahkeraa ja toimeen tarttuvaa 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Varastotyöntekijänä työskentelet osana Euromasterin toimipisteen tiimiä, hoitaen henkilöautojen renkaiden varastointiin ja kuljetuksiin liittyviä tehtäviä. Varastointiin liittyvien tehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluvat trukilla ajo, rahtikirjojen teko, kuljetusten järjestäminen asiakkaille sekä yleiset pihan siisteyteen liittyvät tehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta huhtikuun aikana. Työtä on tarjolla rengassesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, huhti-toukokuun ajan. 

Etsimämme tekijä on ahkera, tarkka, oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään fyysisesti raskasta työtä.

Eduksi katsomme aikaisemman varastotyökokemuksen tai autoalan tuntemuksen. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan, sinulla on trukinajotaitoa ja sovellut fyysisesti raskaaseen työhön. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin. Työssäsi edustat työyhteisöäsi ja koko Euromasteria. 

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä tehdään päivävuorossa kello 8-17 välillä, Palkkaus autonrengasalan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Toteutamme valinnat yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi.  Kerro miksi sinä olisit hyvä rengasasentaja Euromasterille eli hae tehtävää www.manpower.fi sivujen kautta tai lähetä sähköpostilla CV/ansioluettelo pia.leinonen@manpowergroup.fi  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.