KESÄTYÖ SÄRMÄÄJÄ, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2
 
Haemme metallialan asiakkaallemme reippaita
 
SÄRMÄÄJIÄ Vaasaan
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- alan koulutusta
- kokemusta asetusten teosta ja Finn Power -särmäyspuristimista
- piirustusten lukutaitoa
- tarkkuutta ja huolellisuutta
 
Tarjoamme sinulle tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Tarjoamme myös ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavan työyhteisön. Työ on määräaikainen kesätyö elokuun loppuun asti. Työ on 2-vuorotyötä ma-pe. 
 
Toimi nopeasti! Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. 
 
Hae tehtävää viimeistään 20.5.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi