TEKNINEN MYYJÄ

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme teknistä myyjää

Tulet työskentelemään Eteläisen Suomen alueen suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden ja laitevalmistajien kanssa. Tehtäväsi on hankkia sopimusasiakkaita käyttämään koneiden ja laitteiden valmistuksessa asiakasyrityksemme laadukasta tuotevalikoimaa.¬† Työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Alueesi rajautuu karkeasti Turusta Vaasan ja Kuopion korkeudelle.

Työsi pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä, mistä johtuen olet oma-aloitteinen, omaat vahvan itseluottamuksen ja pyrit itsenäisesti tuloksiin. Myynnin ammattilaisena tunnistat myös organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat asiantuntemuksellasi.
Kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita. Osallistut säännöllisesti myynnin suunnitteluun asiakkaamme päämajassa Turussa sekä toimit yhteistyössä organisaation muun henkilöstön kanssa.

Myytäväksesi saat laadukkaan ja arvostetun tuotevalikoiman erinomaisilla referensseillä sekä hyvän brändin, josta voit olla ylpeä.
Tulet menestymään työssäsi, kun olet tavoitteellinen, aktiivinen ja pystyt saavuttamaan tulevan asiakkaasi luottamuksen. Työlläsi tärkeässä asiakassegmentissä vaikutat keskeisesti organisaation menestykseen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta edellä mainitulla alueella sekä kohtuullista englannin kielen taitoa.

Voit olla kokenut tai kokemattomampi myyjä. Asenne ja persoona ratkaisee paljon.

Katsomme eduksi:

- kokemuksen ja näytöt B2B-myyntityössä ja uusasiakashankinnassa,
- vahvan sosiaalisen pelisilmää, kyvyn vakuuttaa ja halun kuunnella asiakasta
- kyvyn itsenäiseen työskentelyyn
- pitkäjänteisyyden ja halun saavuttaa realistiset myyntitavoitteet
- Excelin käyttötaidon
- kiinnostuksen tekniikkaan ja teknisen ymmärryksen (esim. aiemman työkokemuksen tai harrastuksen kautta)

Tarjoamme

- hyvän perehdytyksen
- kiinteän kuukausipalkan
- mukavan työyhteisön ja tiimin tuen
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- mielenkiintoisen tulevaisuuden kehittyvässä yrityksessä
- laadukkaat tuotteet myytäväksi

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Paikka on vakituinen ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 20.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti¬† Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.