AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJA, Kaarina

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Kaarina
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Kaarinaan kokenutta

AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJAA

vastaamaan kunnossapidon huolto- ja korjaustöistä asiakkaamme kaapelitehtaalla.

Tehtävässä vastaat osana kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen automaatio- ja sähköjärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä. Osallistut myös linjojen parannus- ja muutostöihin, joihin sisältyvät käyttöönotot sekä testaukset. Työtehtävät toteutetaan 1-vuorossa.

Odotamme sinulta

-    tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio- tai sähköasentaja)
-    vähintään 2-3 vuoden työkokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidon parissa
-    kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Siemens S7) ja niiden vianhausta
-    englannin kielen taitoa
-    joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä
-    hyviä tietoteknisiä taitoja

Arvostamme tuntemusta taajuusmuuttaja- ja tasavirtakäytöistä. Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Eduksesi luemme, jos sinulla on sähköpätevyys 2 tai koulutuksellinen valmius pätevyyden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön pitkäaikaisessa perheyrityksessä.

Sytyttääkö?

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 05.10.2018 mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 14.00-16.00, niitä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.