TYÖNJOHTAJA, Helsinki

NJ Rebar (Nousujohde Raudoitus Oy) on Suomen suurimpiin kuuluva, vaativiin raudoitustöihin erikoistunut raudoitusalan yritys. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti, toimialaa jatkuvasti kehittäen. Avoimuus, kunnioitus, edelläkävijyys ja hyvinvointi ovat arvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme TYÖNJOHTAJIA työskentelemään vakavaraisessa, markkinaa johtavassa organisaatiossa, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan työn jälkeen. 

Työnjohtaja johtaa ja organisoi omien rakennustyömaidensa toimintaa sekä toimii esimiehenä työmaalla. Hän vastaa työmaan turvallisuudesta ja kannattavuudesta sekä varmistaa, että työt valmistuvat oikeassa aikataulussa. Oman mielenkiinnon ja halukkuuden mukaan on myös mahdollista osallistua erilaisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin. Tarjoamme erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia ja aidosti välitämmä työntekijöistämme. 

Työnjohtajalta edellytämme:

- aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, mielellään raudoitusalalta
- tuloksellista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet päivittäin olemaan yhteydessä useiden eri sidosryhmien kanssa 
- englannin kielen taitoa ja tarvittaessa luovuutta tämän käytössä - suuri osa työntekijöistämme puhuvat englantia, mutta eivät äidinkielenään.

Arvostamme myös joustavaa ja yrittäjähenkistä asennetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Noudatamme työaikoja, mutta ajoittain projekti- ja/tai työmaakohtaista venymistä voi tulla. Tehtävässä onnistuminen vaatii myös taitoa työskennellä tietokoneella, joten toivomme että sinulle on erilaisten järjestelmien käyttö luontevaa. 

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen
- mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan
- kilpailukykyisen palkan

Työyhteisömme on tiivis ja aidosti viihdymme toistemme seurassa. Meillä vallitsee matala hierarkisuus ja jokainen saa aidosti äänensä kuuluviin. Työyhteisö on myös sopivan ketterä ja kykenemme tekemään nopeitakin päätöksiä tai muutoksia tarvittaessa. Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja suorarekrytointi asiakasyritykseen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tarve on kiireellinen ja olemme valmiita tekemään päätöksiä nopealla aikataululla. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.