TOIMISTONINJA, Piispanristi

Painola on palvelustaan ja laadustaan tunnettu painotalo Piispanristillä, Turun ja Kaarinan rajalla. Perheyritys aloitti toimintansa 37 vuotta sitten ja työllistää tänä päivänä 15 alansa ammattilaista. Sukupolvenvaihdos on tehty viisi vuotta sitten ja Painolaa luotsaa nyt Johanna. Johannan ja myyntipäällikön Raunon kaveriksi etsimme alasta innostunutta moniosaajaa.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Kaarina
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme asiakkaallemme erittäin vaihtelevia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita sisällään pitävään työhön myyntiorientoitunutta toimistoninjaa. Työpaikka sijaitsee Piispanristillä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 
 
Toimistoninjan toimenkuva on hyvin monipuolinen sisältäen töitä niin asiakaspalvelun, hallinnon, myynnin tuen kuin markkinoinnin parissa.  
 
Pelkkiin rutiinitehtäviin tottuneita henkilöitä tehtävä voi hirvittää, sillä välillä työviikon aikana voidaan siirtyä tarpeen mukaan niihin tehtäviin mitä tilanne kulloinkin vaatii. Etukäteen ei kannata kuitenkaan huolestua, sillä kaikkiin töihin saa opastusta. Tehtävä edellyttää kuitenkin sen pienen sisäisen ”multitäskääjän” esilletuloa, sillä välillä joudut ratkomaan mitä eriskummallisia asioita. Samalla työn vaihtelevuus pitää sinut varmasti virkeänä. Kausittaisesti työtahti voi olla hyvinkin hektistä. Hiljaisina aikoina toivomme sinun mm. kehittävän työsi eri osa-alueita.
 
Työ sopii erinomaisesti oma-aloitteiselle henkilölle, joka haluaa tehdä erilaisia työtehtäviä, mutta sietää myös rutiineja. Koulutuksellasi ei ole väliä, vaan näytöillä siitä, että pystyt työskentelemään kyseisissä tehtävissä sekä omaat kyvyn oppia nopeasti uutta ja haluat kehittää ammattitaitoasi. Myös hyvästä huumorintajusta on etua.
 
Työtehtäväsi jakautuvat seuraaviin osa-alueisiin:
 
1. ASIAKASPALVELU
- puhelin, sähköposti, ”face to face”
 
2. HALLINTO
- tilausten vastaanotto ja työohjeistusten teko tuotannolle
- laskutus ja maksumuistutukset
- muut painotalon toimistotyöt (mm. vapaakappaleiden lähetys, jakeluvaraukset Postin järjestelmästä,  
  malliarkiston ylläpito)
 
3. MYYNNIN TUKI
- proaktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin mm. puhelimitse
- tarjousten antaminen
- myynnin avustaminen uusasiakashankinnassa 
 
4. MARKKINOINTI
- Painolan some-markkinointi
- edustaminen erilaisilla messuilla ja tapahtumissa sekä verkostoitumistilaisuuksissa
- nettisivujen päivitys (päivitystyökalulla)
- valo- ja videokuvaus, sisällöntuotanto, SEO ja Google-mainonta osana Painolan omaa markkinointia
 
Odotamme hakijalta:
- sujuvaa suomen- ja englanninkieltä
- paineensietokykyä
- organisointikykyä ja hyvää päättelykykyä
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- B-ajokorttia ja omaa autoa
- kykyä ottaa erilaisia ICT-ohjelmia haltuun
- luurikammottomuutta
- visuaalista silmää hoitaa Painolan markkinointia yhdessä tiimin kanssa
 
Katsomme eduksi:
- kiinnostuksen somemarkkinointiin, verkkosivuihin ja hakukoneoptimointiin
- kiinnostuksen valokuvaukseen, videokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn
- kaiken työkokemuksen, josta on hyötyä edellä mainituissa työtehtävissä
- ruotsin kielen taidon
 
Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden olla osa Painolan menestystarinaa. Työsuhde alkaa elokuussa sopimuksen mukaan ja on vakituinen. Perehdytysajan voit halutessasi tehdä töitä 75 % työajalla.
 
Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi sekä kerrot miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö.
 
Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040 647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.