Uusimmat artikkelit Urapolussa

Urapolku kokoaa yhteen ammattilaisten vinkkejä, alan ajankohtaisia uutisia sekä yleistä höpinää ja keskustelua työelämästä. Aloita Urapolkusi tästä!

Artikkeleita työnhakijoille

Työnhaku-teeman alla julkaisemme sisältöä työnhakijoille. Aiheina muun muassa työhakemuksen ja ansioluettelon kirjoittaminen, haastattelukysymyksiin valmistautuminen, henkilöbrändin rakentaminen, omien aikaansaannosten esiintuominen, haastattelutilanteet ja paljon muuta.

 

Juttuja ja vinkkejä työntekijöille

Työelämä-teeman alla julkaisemme juttuja, vinkkejä ja tutkimustuloksia, joista on hyötyä työntekijöille. Aiheet vaihtelevat työyhteisössä toimimisesta palautteen vastaanottamiseen, työviihtyvyyden parantamisesta työssäjaksamiseen ja pukeutumisvinkeistä unelmaduunin tunnusmerkkeihin.

 

Urasuunnittelun ja -kehityksen teemat: mitä oman uran edistämiseksi kannattaa tehdä ja mitä on parempi välttää.

Uranhallinta-osio keskittyy urasuunnittelun ja -kehityksen teemoihin: mitä oman uran edistämiseksi kannattaa tehdä ja mitä on parempi välttää. Kuinka sovittaa yhteen työelämän vaatimukset ja odotukset yksityiselämän kanssa. 

 

Ajankohtaisia uutisia työelämän trendeistä

Uutiset-osiossa pääset lukemaan ajankohtaisia uutisia, julkaisuja ja tutkimuksia mm. työelämän trendeistä, työllisyysnäkymistä sekä työvoiman tarjonnasta ja kysynnästä ja osaajien saatavuudesta.