Ajojärjestelijä Kurikkaan


Kuljetusliike Ala-Korpela Oy tekee kuljetus- ja nostopalvelut 60-vuoden kokemuksella ympäri Suomen. Olemme suuntautuneet vahvasti rakennusteollisuuden erikoiskuljetuksiin, mm. elementtikuljetukset ovat alaamme. Erikoiskuljetuksia varten meiltä löytyy liikenteenohjaukseen varustettuja henkilöautoja. Nostureissa kapasiteettimme on 20-35 tonnia.


Etsimme nyt asiakkaallemme Kurikkaan asiakaspalveluhenkistä ja kuljetusalaa tuntevaa


AJOJÄRJESTELIJÄ


Tehtävässäsi vastaat kuljetusten päivittäisestä järjestelystä sekä resurssisuunnittelusta, täyttäen asiakaslupaukset. Olet yhteydessä asiakkaisiin ja vastaanotat kuljetustilauksia, suunnittelet ja koordinoit kuljetuksia, joten puhelin on tärkein työkalusi. Ohjeistat kuljettajia sekä vastaat kuljetuskaluston ja kuljettajien tehokkaasta täyttö- ja käyttöasteesta. Varsinainen työaika tapahtuu toimistollamme arkisin klo 8-17 välisenä aikana, aamuisin liukumat käytössä. Työhön kuuluu säännöllisesti myös päivystysluonteista ohjausta iltaisin ja jonkin verran myös viikonloppuisin.


Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisukykyä
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • järjestelmällistä ja luotettavaa työskentelyotetta
  • Kuljetusalan ja lainsäädännön tuntemusta, kuljetuskokemus katsotaan eduksi
  • hyvää paineensietokykyä
  • Englannin kielen taitoa, ruotsin taito katsotaan eduksi.


Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen tehtävän, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi
sekä muun organisaation tuen.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään viimeistään 4.12.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja paikka täytetään heti kun sopiva ehdokas löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p.040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt